ViaDia-liike on Suomen Vapaakirkon arvoihin pohjautuva valtakunnallinen diakoniatyön verkosto, jonka tavoitteena on palvella Jumalaa, auttaa lähimmäisiä ja levittää diakonista liikehdintää Suomessa ja ulkomailla. ViaDia-liike koostuu kattojärjestö ViaDia ry:stä sekä paikallista diakoniatyötä tekevistä paikallisyhdistyksistä. Voit tutustua ViaDia -järjestön valtakunnalliseen toimintaan ja työaloihin osoitteessa viadia.fi.

ViaDia Vaasa ry:n toiminnan tavoitteena on vastata pieneltä osin vähävaraisten vaasalaisten aineellisiin ja hengellisiin tarpeisiin.

Joulupussi-keräys 2020

ViaDia Vaasa osallistuu tänä vuonna Karin Toivolan ja Lähimmäisyhdistyksen organisoimaan Joulupussi-keräykseen lahjoittamalla joulupussit noin 65 avuntarvitsijalle.

Päivä puistoissa 12.11.2020. Opastettu hyvänmielen kävely to 12.11. klo 13. Lähtö hovioikeuden edestä Rantakadulta klo 13. Max 20 osallistujaa. Vapaa pääsy. Tapahtuma järjestetään osana diakoniaviikon ohjelmaa. Tiedustelut Marja Paukkunen, p. 040-5203737.

Avaimia onnelliseen ikääntymiseen

Eloa ja iloa eläkevuosiin -kerho kokoontui vuonna 2019 Vaasassa torstaisin klo 13-14.30 ViaDia Cafen tiloissa, Teräksenkuja 3. Kerho kokoontui eri teemojen merkeissä syksyn ja talven aikana 12 kertaa liikunta- ja aivovoimisteluharjoitteita unohtamatta. Yhdessä muiden kanssa oli mukava pohtia onnellisen ikääntymisen avaimia. Kerhon järjesti ViaDia Vaasa ry Marja Paukkusen johdolla. Eloa ja iloa eläkevuosiin -esite

Löydät meidät myös Facebookista facebook.com/viadiavaasa